Forside‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Avslutning på Babysvømming 21. november

lagt inn 20. nov. 2013, 21:14 av Ukjent bruker
Det er avslutning på Babysvømming torsdag 21. november i Tranberghallen på Gjøvik med utdeling av diplom og noe søtt å bite i for alle og kanskje en liten overraskelse. Babysvømming begynner igjen i januar med påmelding på tryggivann.no.

Alle som har deltatt på Babysvømming i år og som ønsker å fortsette gis fortrinn på plass. Husk å skrive deg på lista under avslutninga, alternativt gi beskjed så raskt som mulig på babysvomming@gjoviksk.no.  Og det er alltid rift om plassene så meld deg på raskt.

Fra 2014 vil påmelding foregår på tryggivann.no som er stedet for alle typer svømmekurs i Norge og du velger Gjøvik SK for rett kurs. Eksisterende deltakere på Babysvømming vil få tilsendt brukerinformasjon og plassen bekreftes ved betaling på tryggivann.no der det også vil legges ut kurs for helt nye deltakere.

Les gjerne mer om Babysvømming og som deltaker på Babysvømming får du 20 % rabatt på alt du handler på Swimshop av svømmetøy, leker og utstyr. Husk å oppgi medlemskap i Gjøvik SK i merknadsfeltet ved bestilling og velg faktura slik at du sikres 20 % rabatt.

Og registrer Gjøvik Svømmeklubb på Spillekortet for Grasrotandelen så støtter Norsk Tipping utvikling av svømmetilbudet uten at det koster deg noen ting og det går så klart verken uten over innsats eller premier.
Comments