Forside‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Faktura på Svømmetrening

lagt inn 3. okt. 2013, 11:18 av Ukjent bruker
Det er sendt faktura på e-post til alle på Svømmetrening for 2. halvår. Merk at fakturaen er sendt fra Idrettens Servicekontor. Forfall er i midten av oktober og alle bes om å betale på forfall. Da slipper Gjøvik SK å purre og du slipper purregebyr på 62 kr.

Fakturaen er sendt fra e-post idrserv@start.no og det kan være lurt å sjekke spamfilter om du ikke finner fakturaen. Forøvrig minner vi om at det er viktig at du sender oss melding om ny e-postadresse til medlem@gjoviksk.no slik at du kan motta informasjon om trening, stevner og annen viktig klubbinfo i tillegg til faktura som sendes på epost. Det samme gjelder endring i mobilnummer og om du ønsker at kontaktinformasjon om begge foresatte registreres slik at begge to mottar informasjon på e-post.

Prisen på trening for B-svømmerne er endret til 1100 kr fra 2. halvår slik at prisen bedre speiler tilbudet  på B-gruppa og i forhold til de andre treningsgruppene. Samtidig er det fra 2. halvår innført søskenmoderasjon på trening med 200 kr for 2. og 3. barn på svømming.

Hvis ditt/dine barn ikke lenger fortsetter på svømming, er det viktig at du foretar utmelding på gjoviksk.no. Bare da vil Gjøvik SK fange opp at det ikke skal sendes faktura eller purres på ubetalt faktura for svømming. Det er mao ikke nok å si ifra til trener, lagleder eller Idrettens Servicekontor. Benytt enkelt skjema på gjoviksk.no slik at du også slipper å motta informasjon på e-post etter utmelding.



Comments