Forside‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Meld deg på Oppstartsleir i Spania

lagt inn 21. mar. 2013, 03:51 av Ukjent bruker
Som oppstart til neste svømmesesong tilbys svømmerne å bli med på den tradisjonelle oppstartsleiren i utlandet. Vi reiser til Torremolinos ved Malaga på den spanske solkysten fra 8. til 15. august der det blir trening, sosialt og mange soltimer.

For de som var med i fjor, er dette et kjent sted. Vi har et nytt hotell i år nærmere stranda og svømmetrening to ganger om dagen blir på det samme nye, flotte svømmeanlegget som hadde åpning i 2011. 

Svømmerne må være født i 2000 eller tidligere for å reise uten en voksen. Yngre svømmere kan også delta så lenge en foresatt er med. På Tilrettelag må ledsager være med. Samtidig forutsettes det uavhengig av alder at svømmerne som deltar på oppstartsleiren er aktive på svømmetrening og svømmestevner dette halvåret og kan følge trening to ganger om dagen (2 x 2 timer) under oppstartsleiren.

Les mer om Oppstartsleir 2013 og meld deg på innen 18. april.

Prisen for svømmere og ledsager (gjelder Tilrettelagt) er 7000 kr, mens foresatte betaler 8000 kr. Tre måltid om dagen, hotell, fly, transport til og fra flyplassen i Malaga og svømmetrening med transport er inkludert i prisen. Det samme er turdagen som vi har i løpet av leiren. Til og fra Gardermoen organiserer vi samkjøring.Comments