Forside‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Nyt det varme vannet på Babysvømming

lagt inn 7. jan. 2014, 03:42 av Ukjent bruker
Ny runde med Babysvømming starter torsdag 16. januar i Tranberghallen på Gjøvik og vi har gjort det enkelt å melde seg på ved å velge Gjøvik SK på tryggivann.no der det tilbys to ulike kurs kl 17 og 18 for barn opp til 2-årsalderen med foresatte. 

Babysvømming er et trivelig vanntilbud der barna sammen med de voksne får mulighet til å lære seg bevegelser som støtter opp om barnets naturlige utvikling.  De voksne lærer ulike grep for å holde barnet i vannet og barnet lærer etter hvert å gripe og holde seg fast, flyte på rygg og dykke.  

Babysvømming går over 12 ganger med fri i vinterferie og avslutning rett før påske. Vår instruktør er utdannet baby- og småbarnsinstruktør gjennom Norges Svømmeforbund og har lang erfaring med Babysvømming. Deltakelse på Babysvømming inkluderer medlemskap i Gjøvik Svømmeklubb med ulike klubbtilbud og forsikring av barnet.

Vi gir dere gode opplevelser sammen i vannet, et avbrekk fra en hektisk hverdag, dere får kontakt med andre barn og småbarnsforeldre og får viktige erfaringer som dere kan ta med videre sammen med barnet. Les gjerne mer om Babysvømming.
Comments