Forside‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Nytt: Videregående kurs på Svømmeskolen

lagt inn 3. nov. 2013, 06:19 av Ukjent bruker
Til nå har Gjøvik Svømmeklubb tilbudt nybegynnernivået på Svømmeskolen og fra midten av november vil vi også starte med videregående kurs, i første omgang Sel som følger etter Selunge der alle selunger blir påmeldt automatisk videre. 

Svømmeskolen er utviklet av Norges Svømmeforbund og det er mye som gjenstår på å bli svømmedyktig ved fullført Selunge der barna har tatt de første svømmetakene. Vi ønsker derfor å gi barna muligheten til å bygge videre på dette slik at de etter hvert blir svømme-dyktige. På Sel vil det også være noen færre deltakere slik at vi bedre kan følge opp den enkelte.

Norges Svømmeforbund definerer svømmedyktig som "Rull utti på dypt vann. Svøm 100 m på magen. Stopp og hvil. Flyt på magen, rull over, flyt på ryggen i tre minutt. Svøm deretter 100 m på rygg."

På Sel vil vi fortsette å lære crawl og rygg og begynne med å svømme litt lenger. Samtidig trener vi mer på å flyte lengre tid i bassenget. 

Svømmeskolen holder til på Kopperudbadet i sørbyen på Gjøvik og der vil også Sel foregå. Det blir Sel på tirsdager pluss et mindre kurs på onsdager. Vi begynner uka etter at Selunge avsluttes onsdag/torsdag 13./14. november og alle meldes på automatisk videre til Sel tirsdag 19. november med kurs kl 17.00 og 17.40 og noen få til onsdag 20. november kl 19.00.
Comments