Forside‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Oppstart høst 2016- Velkommen

lagt inn 15. aug. 2016, 02:56 av Ukjent bruker

Hei alle svømmere og foresatte.
Da er høsten i anmarsj og vel overstått ferie til alle sammen. Vi gleder oss til å ta fatt på en ny og spennende sesong. Vi har gjort noen forandringer hvor svømmeskolen skal foregå i Tranberghallen på tirsdager og onsdager. Forandringen skyldes klager på kaldt vann i Kopperudbadet noe som har ført til at flere sluttet.Det er viktig at alle tar hensyn på disse dagene når man går opp i hallen og varmer opp. Foreldrefri dag blir flyttet til tirsdager. 
Noen svømmepartier har fått trening på andre dager så det er lurt å ta en titt på timeplanen. Timeplanen gjelder i første omgang ut året. Blir det behov for justeringer så må disse tilpasses underveis. 
Ny hovedtrener starter opp 5. sept.16 og klubben gleder seg til å hilse på den nye hovedtrener. Vi håper innkjøringsperioden skal gå greit og håper avgjørelsen om ny hovedtrener vil komme klubben til gode, at svømmerne blir fornøyde og fortsetter det gode arbeidet som har blitt lagt ned tidligere. 
Oppstart for partiene E,A,B og rekrutt blir mandag 22.august -16. Parti C har oppstart tirsdag 23.august-16. Minikrutt og tilrettelagt starter opp torsdag 24.august-16. Trenere disse dagene blir Lise og Karoline. Det vil ikke bli svømmetrening helga 27/8 og 28/8 grunnet manglende trener.

De nye treningstidene ligger under fanen"treningstider" http://www.gjoviksk.no/svoemmetrening/treningstider

Styret i Gjøvik svømmeklubben ønsker alle velkommen til en ny sesong. 

Comments