Forside‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Påmelding innen torsdag til OI Open

lagt inn 13. mai 2013, 09:44 av Ukjent bruker
Gjøvik SK deltar på sesongens siste svømmestevne denne våren når vi reiser til OI Open i Oslo lørdag 25. mai. Svømmerne forbereder og avtaler med trenerne som melder på eller foresatte melder på via e-post til Gjøvik SK innen torsdag 16. mai.

OI Open foregår på et flott anlegg for både svømmere og publikum på Norges Idrettshøgskole ved Sognsvann i Oslo.  Merk at alle svømmere som er født i 2000 og seinere deltar på morgenen, mens de som er født i 1999 og tidligere svømmer på ettermiddagen. Forøvrig er OI Open et approbert stevne der alle svømmere om er klare for stevne med regler og dommere deltar. Du leser mer om Svømmestevne og pass på å ikke gå glipp av påmeldingsfristen torsdag 16. mai.

Husk ellers at Norges Svømmeforbund (NSF) krever lisens av alle som deltar på et approbert stevne. Har du ikke mottatt faktura i posten på dette, ta kontakt på sport@gjoviksk.no i god tid. Lisensen betales forøvrig direkte til NSF og krever egen kid for hver enkelt svømmer.

På medley.no finner du informasjon om OI Open der svømmerne ser hvilke øvelser de kan delta på. Merk at ingen påmeldinger gjøres direkte til klubben som arrangerer stevnet. Og i Klubbkalender har du god oversikt på hva som skjer så du ikke går glipp av noe.

For påmelding fra foresatte sendes e-post med navn og fødselsdato på svømmer + navn og nr på øvelsene
Ut fra påmeldingene organiserer vi felleskjøring der det er behov for det så alle som har lyst får muligheten til å delta. Ta gjerne en prat med en av trenerne på den treningsgruppa som din svømmer er på for spørsmål og avklaring rundt svømmestevne. Og benytt e-postene over for spørsmål til laglederne.

Vi minner om at det bare koster 75 kr å delta på et svømmestevne. Gjøvik SK dekker resten av kostnadene og foresatte mottar bare faktura på 75 kr  som sendes på e-post i løpet av juni. 
Comments