Forside‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Påmelding til Julesvøm innen 30. november

lagt inn 20. nov. 2013, 20:45 av Ukjent bruker
Det er klart for årets siste svømmestevne der Gjøvik SK deltar sammen med andre svømmeklubber og det betyr Julesvøm på Elverum som holdes lørdag 7. desember med påmeldingsfrist innen lørdag 30. november til trenerne på trening.

På Elverum kan svømmerne velge mellom både korte og lengre distanser og det hele avsluttes med superfinaler. Se medley.no for stevneinvitasjon og oversikt over øvelser. Svømmerne avtaler på trening med trenerne hva de skal svømme og trenerne tar imot påmelding på treningene. Foresatte har også mulighet til påmelding direkte til sport@gjoviksk.no og tilrettelagt@gjoviksk.no.

Det organiseres felleskjøring til Elverum ved behov slik at alle som ønsker det har mulighet til å delta, kjøretid er ca 1 time fra Gjøvik.

På Julesvøm begynner innsvømming kl 10 med stevnestart kl 11. Merk at det ikke er rekruttstevne på Elverum, mao er det bare approbert stevne med regler og dommere som er for de som har svømt ei stund.  Les gjerne mer om svømmestevne der du også ser hvilke stevner Gjøvik SK deltar fast på gjennom svømmesesongen, følg med i Klubbkalender for påmeldingsfrister og stevnedatoer og på medley.no legger svømmeklubbene fortløpende ut stevneinvitasjon.
Comments