Forside‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Salg av Lions kalendere

lagt inn 22. nov. 2014, 02:33 av Admin GSK ‎(leder@)‎   [ oppdatert 22. nov. 2014, 02:44 ]
Som en del av samarbeidet med vår samarbeidspartner Lions, er det tid for det årlige salget av Lions-kalenderne med historiske bilder fra Gjøvik-distriktet. Alle svømmerne får utdelt kalendere på trening fra 24. til  27. november.

Svømmerne selger hvert år flotte Lions-kalendere, godt kjent og populær som julegave. Halvparten av inntektene tilfaller Gjøvik SK og som en del av det langvarige samarbeidet, gir Lions Gjøvik betydelig årlig støtte til Gjøvik SK.

Alle svømmere får 5 kalendere á 100 kr. Det er mulig å betale kontant ved utdeling av kalenderne eller  innbetale direkte på Gjøvik Sk sin konto: 2010.22 50711 innen torsdag 11. Desember.  
Husk å merk betaling med svømmer sitt navn og salg av Lions kalender. Hvis dere benytter dere av dette, gi beskjed til Vibeke Bing/  arrangement@gjoviksk.no

Vi oppfordrer foresatte på Minikrutt/Rekrutt og Tilrettelagt å ta imot på vegne av svømmerne.

Ta gjerne på deg klubbtøy hvis du har, når du selger kalenderen.

Vi ber om forståelse for at alle selger de utdelte kalenderne siden dette er etter avtale med Lions og vi ikke har muligheten til å returnere kalendere som har historiske bilder fra Gjøvik-distriktet og er populære som julegave  i distriktet.Takk for sportslig innstilling til en liten dugnadsaktivitet i Gjøvik SK og lykke til med kalendersalget.


Vennlig hilsen

Vibeke Bing
Arrangement og sponsoransvarlig i Gjøvik SK
Comments