Forside‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Svømmetrening juni 2014

lagt inn 1. jun. 2014, 04:01 av Ukjent bruker   [ oppdatert 2. jun. 2014, 06:04 ]
Da er det avklart at det blir svømmetrening for Gjøvik Svømmeklubb på Raufoss Badeland for svømmere som tilhører treningsgruppene Elite-, A-, B- og C mandag 2., 9. og 16. juni alle dager kl 1930-2100. Felles oppmøte utenfor hovedinngangen for samlet inngang kl 1910.
 
Svømmetreningen i Fjellhallen torsdager og lørdager går som normalt fram til og med lørdag 14. juni. Etter det er bassenget der stengt. Oppstart med ordinær svømmetrening i Fjellhallen etter sommerferien blir første skoleuke (uke 34).

Siden svømmebassenget i Tranberghallen er stengt fra og med mandag 2. juni på grunn av ombygging, vil det ikke bli mer svømmetrening der før sommerferien. Vi regner også med at svømmetreningen i Tranberghallen går som normalt igjen fra og med første skoleuke etter sommerferien.

Stengingen av bassenget i Tranberghallen har gjort at svømmetreningen for minirekrutt og rekrutt ble avsluttet med siste trening denne sesongen onsdag 28. mai.

Øvrige treningsgrupper har fortsatt treningstid i Fjellhallen fram til lørdag 14. juni. Treningstiden reduseres således til omtrent halvparten for disse gruppene i de to ukene det gjelder. For å prøve å kompensere for noe av dette er det rettet en henvendelse til Badeland på Raufoss om å leie noen baner i bassenget der enten mandager eller tirsdager kl 1930-2100 fra og med første uka i juni (uke 23). Det er ikke ennå bekreftet om det er ok, men forventes avklart i løpet av mandag 2. juni. Hvis det går i orden vil den ordningen gjelde i fire uker fram til og med siste uka i juni (uke 26). Nærmere info om det blir noe av og ev hvilken dag (mandager eller tirsdager) vil bli sendt ut pr e-post og lagt ut på klubbens web-sider i løpet av mandag 2. juni, så følg med der!

I tillegg kan det sies at det arbeides med en løsning for svømmetrening i de to siste ukene i juni (uke 25 og 26) for de som er tatt ut til å representere Gjøvik under Vennskapsbystevnet i Næstvedt, Danmark. Det vil selvfølgelig også være anledning for svømmere som ikke er tatt ut til Vennskapsbystevnet å delta på disse treningene om de ønsker det. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette når det er avklart. Følg med på e-post og klubbens web-sider.
Comments