Forside‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Treningsleir vinterferien 2015

lagt inn 16. nov. 2014, 10:38 av Admin GSK ‎(leder@)‎
Treningsleir 2015


Vinterferien nærmer seg og Gjøvik Svømmeklubb reiser på treningsleir til Calella like ved Barcelona. Det blir ei uke med svømmetrening to ganger om dagen, aktiviteter, fritid, sosialt, bading på sandstrendene hvis været tillater det.

Vi har 20 plasser, så her er det første mann til mølla prinsipp

Pris for svømmer er 6290,- , ledsager og foresatte 7290 kr.

Hvem
C-, B-, A- og Elitesvømmere pluss barn og voksne på Tilrettelagt. Alle må kunne følge svømmetrening på 2 x 2 timer daglig. For Tiltrettelagt blir det individuelle tilpasninger. Deltakerne må være født i 2002 eller tidligere for å reise aleine. Yngre svømmere kan også være med så lenge en foresatt deltar. For svømmere på Tilrettelagt må ledsager være med.

Når og hvor
Fra søndag 22. Februar  til søndag 01. Mars  i Calella ved Barcelona på den spanske solkysten.

Pris
Gjøvik SK sponser 1000kr pr svømmer av treningssamlinga og prisen for hver enkelt svømmer blir da  6290 kr som inkluderer flyreise, buss til og fra fly-plassen i Malaga, hotell, tre måltid om dagen, 11 treninger a 2 timer i svømmebasseng. Ledsager på Tilrettelagt og foresatte betaler 7290 kr, der det samme er inkludert i prisen. Ca 200 euro i lommepenger til is, godteri, drikke og litt shopping, er lurt å sende med svømmeren. Faktura sendes på e-post i januar og  betales innen torsdag 12. Februar 2015 Prisene forutsetter påmelding innen påmeldingsfristen. Ved seinere påmelding vil prisen være høyere og avhengig av plass på fly og hotell.

Påmelding
Det er påmeldingsfrist torsdag  18.  Desember og påmelding gjøres på Mail til Hege Spjelkavik: utstyrtur@gjoviksk.no

 Ansvarlige
Leder er med som ansvarlige og hjelper til under samlinga slik at trenerne kan fokusere på det som skjer i bassenget og under trening på land. Det er fint om alle foresatte tar en prat med sin(e) slik at alle har noen å være sammen med og alle blir inkludert i aktiviteter på fritida og har det bra på rommet. Det er viktig at alle er tidsnok på trening og til hvert måltid. Siden det er ei treningssamling, skal alle være på sine rom seinest kl 22 og det skal være stille innen kl 23. 

Trenerne
Det blir med to trenere på turen. Hovedtrener Erik med ansvar B, A og Elite og Ingrid Rennan med ansvar for tilrettelagte. 

Transport
Vi organiserer samkjøring fra Gjøvik til Gardermoen søndag og ber om at det ved påmelding oppgis mulighet for kjøring og antall passasjerer. Hvis noen allerede har avklart hvem som skal sitte på, oppgi også dette. Avreise med direktefly er fra Gardermoen kl 20.25  med oppmøte kl 18.00 på flyplassen. Vi reiser som gruppe og derfor er det ikke mulig med egen innsjekking. Alle møter ved de røde innsjekkings-automatene til Norwegian i avgangshallen der reiseleder hjelper til med innsjekking av alle. Ved spesielle behov som f.eks medisiner, men også andre behov på flyet eller flyplassen, gi beskjed ved påmelding.

På tilbaketuren er det avreise fra Barcelona kl 16.20 med ankomst på Gardermoen kl 19.45. Den enkelte betaler for mat på flyet. Vi organiserer også samkjøring fra Gardermoen til Gjøvik så ved påmelding oppgi mulighet for kjøring og antall passasjerer. 


Svømmetrening
Det blir svømmetrening 2 x 2 timer de fleste dagene, alternativt landtrening morgen eller ettermiddag et par av dagene. Aktiviteter
Det er et fint uteområde der vi bor med eget svømmebasseng for avslapping og gode muligheter for soling hvis været tillater det.

Overnatting
Det blir to overnattinger i to- og tresengsrom på Hotel Bernat ll. Romfordeling gjøres etter at påmeldingsfristen har gått ut og vi vil prøve å plassere de som ønsker å sove sammen på samme rom. Vi er derimot avhengig av hvilke sammensetninger av rom vi får og ber derfor om forståelse for at vi ikke kan etterkomme alle ønsker og behov.

Måltid
Vi har tre måltid om dagen, frokost, lunsj og middag på hotellet. Mat og drikke utenom dette må hver enkelt betale på egen hånd. Voksne som er med på turen bes om å ha en svært moderat bruk av alkohol og for alle svømmerne er alkohol og rusmidler strengt forbudt. Brudd på dette fører til hjemsending for egen regning. Gi beskjed ved evt allergier.

Sengetøy
Det er naturligvis pute, dyne og sengetøy på hotellet. Det samme gjelder håndklede til bruk på rommet, men ta med egne håndkleder til bruk på stranda/trening. Verdisaker oppbevares på eget ansvar.

Svømmeutstyr
Alle tar med minimum to svømmedrakter/bukser, svømmeføtter og plate. De som har pullboy og paddles tar også med det. Husk blå svømmehette fra Gjøvik Svømmeklubb og to store håndkleder, to par svømmebriller og drikkeflaske ! 

Klær
I tillegg til svømmeutstyr, tar hver enkelt med treningstøy og joggesko til å bruke ute for landtrening to dager. Ta ellers med badetøy.

Mer informasjon

http://www.hotelbernatcalella.com

 Ta kontakt med Hege Spjelkavik på utstyrtur@gjoviksk.no for spørsmål og mer informasjon.
Comments