Samarbeidspartnere

Sponsorene gir Gjøvik Svømmeklubb mulighet til å tilby ulike svømmetilbudet i Gjøvikregionen. Hovedsamarbeidspartnere blir profilert på svømmehetter og klubb-t-skjorter og framheves på våre årlige svømmestevner og andre arrangement. Ulike tilbud fra sponsorene framheves overfor foresatte slik at de kan nyte godt av gode tilbud som medlem av Gjøvik SK.

Lions Gjøvik 
Den ene hovedsamarbeidspartneren til Gjøvik SK er Lions Gjøvik som vi har et langvarig samarbeid med. Lions Gjøvik bidrar med god støtte og som en del av samarbeidet selger svømmerne hver vår tulipaner gjennom Tulipanaksjonen og i november/desember flotte Lions Kalendere med gamle bilder fra Gjøvik-distriktet. Halvparten av inntektene tilfaller Gjøvik SK i tillegg til betydelig årlig støtte.

Eidsiva
Den andre hovedsamarbeidspartneren til Gjøvik SK er Eidsiva som stiller opp årlig med  støtte til å utvikle svømmetilbudet i Gjøvik-regionen slik at barn, ungdom og voksne kan ta del i gleden av mestring i vannet.

Byggmakker Skattum
Når du handler på Byggmakker Skattum, støtter Byggmakker Skattum Gjøvik SK. Støtten økes etter hvert som flere handler til hus og hage i tillegg til en fast, årlig støtte til Gjøvik SK. Samtidig får du som medlem av Gjøvik SK gode rabatter hos Byggmakker Skattum. 

Syljuåsen
Vi har de siste åra også hatt et samarbeid med Syljuåsen som gir Gjøvik SK verdifull støtte til drift av svømmeklubben.

Swimshop
Gjøvik SK har avtale med Swimshop og som medlem får du 20 % rabatt på det du handler. Utstyr til bruk i klubben handler vi hos Swimshop som gir oss årlig rabatt basert på hvor mye vi handler for. Swimshop gir deg et stort utvalg innen svømmebukser og drakter, svømmebriller, svømmehetter,  bleiebukse og annet svømmeutstyr for både store og små. Husk å be om faktura når du handler.

Nye samarbeidspartnere
Gjøvik SK er alltid interessert i nye samarbeidspartnere slik at vi kan fortsette å videreutvikle svømmetilbudet i Gjøvikregionen. Ta gjerne kontakt med vår sponsorsjef på sponsor@gjoviksk.no

Personlige sponsorer på Sponsorsvøm 2013
Sponsorsvøm avvikles på en torsdag i januar/februar der svømmerne svømmer så langt  som  mulig i løpet av 25 eller 45 minutt. Svømmerne inngår en sponsorkontrakt på forhånd med en privat sponsor som besteforeldre, firma, foresatte og andre der sponsoren forplikter seg til å gi  et bestemt beløp for hver 50 m som svømmes eller et fast beløp gitt en bestemt distanse. Svømmerne yter i bassenget og foresatte hjelper til med sponsorkontrakt og er teller og inspirator under Sponsorsvøm.
  • Bredbandservice AS, Brødrene Dahl AS, DNB Bank ASA, Gjøvik Dyreklinikk AS
  • Lene Berntzen, Anne Dahl, Remo Dahl, Erik DePasquale, Frank og Tove DePasquale
  • Sonja DePasquale, Knut Nereng, Finn A Halfdansen, Stina Hjortskull
  • Inger Ingvaldsen, Per Ivar Ingvaldsen, Solveig Ingvaldsen
  • Reidun Irene Kehlt, Thomas Ivanco Kehlt , Linn Lien, Liv Lien, Odd Jostein Lien
  • Johs Larsen, Ingjerd Løchen, Alex Nilsen,  Ola Myrvang, Per Ivar Ruud
  • Anne Mette Pedersen, Asbjørn og Aud Pedersen, Raymond Skjerva
  • Beate Solberg, Svein Solberg, Tove Olsen Skår, Rune Sustad, Mary Wiik
Sponsorer på Gjøvik Open og Fjellsvøm
Gjøvik SK arrangerer svømmestevne to ganger i året der mange svømmeklubber fra Innlandet og Østlandet forøvrig kommer for å konkurrere i Fjellhallen. For de fleste svømmerne fra Gjøvik SK er Gjøvik Open i mars eller Fjellsvøm i oktober stevnedebutten og mange av svømmerne ha konkurrert mange ganger i bassenget i Fjellhallen gjennom åra. Næringslivet i Gjøvikregionen  inviteres til å støtte arbeidet med barn og ungdom gjennom annonser i stevneprogrammet der eksponering er god overfor publikum, ledere og trenere.
  • GK Rør AS, Ringstad Planteskole & Hagesenter, Styrmand AS, Bekken & Strøm AS
  • Brødrene Dahl AS, Sikkerhet Innlandet AS, Byrå Pluss